Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штайнмаєр анонсував зустріч глав МЗС у "нормандському форматі"

Понеділок, 22 лютого 2016, 19:15

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявляє про заплановану на 3 березня зустрічі глав МЗС у "нормандському форматі" (Україна, Росія, Франція, Німеччина) у Парижі.

Про це він заявив в ході зустрічі з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком і міністром закордонних справ Франції Жаном-Марком Еро 22 лютого, повідомляють Українські новини

Штайнмаєр зазначив, що ця зустріч можливо призведе до певних рішень у питанні врегулювання кризи, що склалася.

За словами Еро, даний візит міністрів закордонних справ перед переговорами в Парижі покликаний продемонструвати їх прихильність повноцінної імплементації угод, досягнутих в Мінську (Білорусь) у лютому 2015 року.

Як відомо, раніше глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що має намір повторно порушити питання про початок переговорів по деокупації анексованого Росією Криму на зустрічі міністрів закордонних справ у "нормандському форматі".

Раніше представник України у тристороній контактній групі в Мінську Роман Безсмертний заявив, що бойовики систематично не виконують умови "мінських домовленостей", тому прогресу в переговорному процесі немає.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...