Пасішник: Моя переписка з Абромавичусом не стосувалася призначень

Понеділок, 8 лютого 2016, 16:04
Пасішник: Моя переписка з Абромавичусом не стосувалася призначень

Виконавчий директор НАК "Нафтогаз" Андрій Пасішник заявив, що оприлюднене листування його з міністром економічного розвитку Айварасом Абромавичусом "не стосується якихось призначень".

Про це він пише у понеділок на своїй сторінці у Facebook.

Хочу вкотре відповісти на безпідставні звинувачення на свою адресу!Опублікований скрін-шот жодним чином не стосується б...

Опубліковано Андрієм Пасішником 8 лютого 2016 р.
 
Пасішник оприлюднив свої скрін-шоти

"Опублікований скрін-шот жодним чином не стосується будь-яких призначень. В переписці з Айварасом йшла мова виключно про можливість розділення в майбутньому наявної вакантної посади на дві окремі, яке за моєю інформацією повинно було статися найближчим часом і всіма було погоджено, саме тому я впевнено послався на прізвища", - пише він.

Пасішник наполягає, що "це була дружня переписка".

"Хочу в черговий раз зазначити, що ні з ким з приводу свого призначення не спілкувався окрім Айвараса, тому всі ці "докази" є нікчемними", - заявляє він.

"На жаль, мене використовують в якості цапа-відбувайла в чужій брудній грі, тому не маю бажання подальшого виправдовування до закінчення об'єктивного розслідування цієї справи", - резюмує виконавчий директор "Нафтогазу".

Пізніше він також написав у своєму Facebook, що готовий надати Антикорупційному бюро усі відповідні свідчення.

Щойно, особисто, спілкувався з головою НАБУ Артемом Ситником і виявив бажання негайно прибути і надати всі необхідні сві...

Опубліковано Андрієм Пасішником 8 лютого 2016 р.

Раніше депутат Сергій Лещенко опублікував переписку Абромавичуса і Пасішника, з якої випливає, що останнього на посаду в Кабміні просуває Ігор Кононенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування