Чубаров: В РФ ширять дезу, що Касьянов став "почесним членом Меджлісу"

Неділя, 13 березня 2016, 09:43
Чубаров: В РФ ширять дезу, що Касьянов став почесним членом Меджлісу

Російські онлайн-ЗМІ запустили "качку" про те, що нібито рішенням Меджлісу голова ПАРНАС Михайло Касьянов отримав звання "почесного члена Меджлісу".

Про це у Facebook повідомив глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров. 

"Судячи з усього, авторство цієї єресі належить якомусь ресурсу "Нова Україна", на який відразу ж, через лічені хвилини, послалася Lenta.ru, яка вважає себе "порядною"... Особливо нас потішило і те, що на цю "новину" відразу "запали" кримські колаборанти, що почали серйозно обговорювати "неправомочність такого рішення", - зазначив Чубаров. 

Він підкреслив, що "не було ані засідання Меджлісу у зазначений брехунами день, ані, тим більше, "присвоєння" Михайлу Касьянову звання почесного члена Меджлісу кримськотатарського народу".

Российские интернет – ресурсы запустили очередную «утку»: мол, «решением Меджлиса крымскотатарского народа председателю ...

Опубликовано Рефатом Чубаровым 12 марта 2016 г.

Раніше Касьянов заявив, що у випадку приходу до влади готовий повернути Крим Україні. Також  опозиціонер заявив, що зможе "за один день" закінчити війну на Сході України, якщо прийде до влади.

Як відомо, "прокурор" окупованого Росією Криму Наталія Поклонська подала в російський Верховний суд Криму позов про заборону діяльності Меджлісу. Суд мав розпочатися 3 березня,  однак засідання перенесли на 10 березня.  До суду Поклонська принесла 636 сторінок "доказів" проти Меджлісу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування