Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Семенченко пригрозив Майданом, якщо Вілкул переможе в першому турі

Субота, 26 березня 2016, 23:20

У разі, якщо територіальна виборча комісія Кривого Рогу оголосить перемогу на позачергових виборах нинішнього мера міста Юрія Вілкула в першому турі, можливі масові заворушення.

Про це заявив кандидат в мери Кривого Рогу від "Самопомочі" Семен Семенченко, повідомляє ЛІГА.net.

"За моїми даними, Вілкул не має більш ніж 40% підтримки, але при цьому влада активно розкручує технологію, згідно з якою хочуть приписати йому 53%. У разі, якщо це буде зроблено, ми маємо справу з тотальною фальсифікацією результатів виборчого процесу", - сказав він.

На питання, чи означає це, що Семенченко готовий зібрати новий Майдан в Кривому Розі, кандидат зазначив: "Ідеологія Самопомочі - ідеологія любові. Я люблю всіх людей, але звичайних людей я люблю як звичайних людей, а корупціонерів і фальсифікаторів я люблю інакше. Так от, якщо після оголошення результатів завтрашніх виборів матимуть місце фальсифікації, то винні за це мають бути готові до того, що ми будемо їх любити особливим способом ".

Семенченко наполягає на тому, що крім нього до другого туру виборів не може вийти ніхто з нинішніх кандидатів. Про це, за його словами, свідчать наявні у нього дані соціологічних опитувань. Разом з тим кандидат не уточнив, які саме соціологічні служби проводили ці опитування.

23 грудня Верховна Рада призначила позачергові вибори криворізького міського голови на 27 березня 2016 року. Вибори в Кривому Розі були призначені після скандального виборчого процесу, в результаті якого мером став Юрій Вілкул.

Для участі у виборах міського голови Кривого Рогу подали документи 17 кандидатів. Фаворитами виборчої кампанії є діючий мер Кривого Рогу Юрій Вілкул та кандидат від Самопомочі Семен Семенченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування