Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фірсов з трибуни Ради: "ми ще повернемося"

Вівторок, 29 березня 2016, 10:29

Колишній депутат Верховної Ради Єгор Фірсов вважає позбавлення його і Миколи Томенка мандатів абсурдом.

Про це він заявив у вівторок, виступаючи з трибуни Верховної Ради після того, як спікер Володимир Гройсман оголосив про позбавлення Фірсова і Томенка мандатів.

"Рішення з'їзду БПП, де кілька, півсотні, делегатів закриваються і ховаються від преси, абсолютно абсурдні. Точно так само, як і рішення членів Центральної виборчої комісії, чиї повноваження закінчилися ще в 2014 році", – вважає він.

На думку Фірсова, причиною такої "політичної помсти" став той факт, що він "безкомпромісно боровся зі всякими кононенками, березенками і грановськими".

"Корупціонери намагаються повернути парламент до банального політичного рабства. Корупціонери, щоб продовжувати грабувати, повинні мати кишеньковий парламент і кишенькових дресированих депутатів", – сказав він.

"Я впевнений, що сьогодні відступ від принципів демократії парламентаризму – це відкат від політики європейської інтеграції. Бо кріпосного права в Європі давно вже немає. А його намагаються ввести для парламентаріїв", – додав екс-депутат.

Фірсов вважає, що в Україні відсутні справжні політичні партії, а замість них "створена дюжина політичних бандформувань, єдина мета яких – домогтися влади, щоб грабувати країну".

Він висловив упевненість, що "боротьба за Україну тільки починається".

"Ми ще повернемося", – підсумував екс-депутат.

Як відомо, причиною позбавлення Фірсова і Томенка мандатів став їхній вихід з фракції БПП.

Олег Шанковський, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування