Ляшко вимагає забрати мандат у Вітка, який тепер "під крилом" БПП

Вівторок, 29 березня 2016, 11:43

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко вимагає позбавити депутатського мандата Артема Вітка, який був виключений з фракції.

Про це він заявив на засіданні Ради у вівторок.

Він обурився тим, що мандати забрали у Єгора Фірсова та Миколи Томенка, а у Вітка його досі не забрали.

"ЦВК забрала мандати у Томенка і Фірсова, на підставі з'їзду партії, який у таємному режимі відбувся в суботу. У понеділок ЦВК уже прийняла рішення. 18 вересня минулого року з'їзд Радикально партії ухвалив рішення про позбавлення мандату "тушки" Вітка, якого з потрухами викупили і він тепер сидить у секторі БПП", – обурився Ляшко.

"З вересня минулого року ЦВК відмовила нам, щоб у "тушки", якого наші колеги з БПП купили, забрати мандат", – додав він.

Ляшко також нагадав, що із серпня 2015 року ЦВК досі не призначила вибори на окрузі на Волині, де був обраний у Раду покійний Ігор Єремеєв.

Вітко був обраний у Раду під 7 номером у списку Радикальної партії. На сайті Верховної Ради він досі значиться членом фракції Радикальної партії. Раніше Ляшко неодноразово скаржився, що у Раді досі не оголосили про виключення Вітка з фракції.

У вівторок спікер Володимир Гройсман оголосив про позбавлення Фірсова і Томенка мандатів. Їхнє місце вже зайняли Олександр Бригінець і Дмитро Білоцерковець.

Роман Романюк, Олег Шанковський, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування