ЗМІ: Ахметов розігрує "золоту акцію" Ляшка

Четвер, 31 березня 2016, 19:05

Лідер радикалів Олег Ляшко двічі за минулий тиждень опинявся у одній будівлі з олігархом Рінатом Ахметовим, а сам Ахметов в один вечір відвідав Адміністрацію президента і прем’єр-міністра.

Про це йдеться у програмі "Схеми".

Журналісти бачили авто із супроводу Ахметова та його "Мерседес" 23 березня біля заїзду до Адміністрації президента.

В той же вечір Ахметова побував на зустрічі із Яценюком. Журналісти помітили поруч із кортежом Ахметова охорону і автомобіль супроводу народного депутата, лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

Після того, як у ЗМІ з’явилася інформація про візит Ахметова в уряд, прес-служба прем’єра оприлюднила пояснення, мовляв, Яценюк зустрічався з Ахметовим в рамках зустрічей "з власниками, керівниками та менеджерами бізнесу".

Однак про Олега Ляшка там не було ні слова.

У відповідь на запитання журналістів про зустріч із Яценюком і Ахметовим лідер радикалів намагався ухилитися. Потім все ж таки сказав: "На зустрічі моїй з Яценюком Ахметова не було. Якщо він з ним зустрічався, спитайте в нього".

За день до цього, а саме 22 березня, "Схеми" бачили, як авто Ляшка приїжджає до офісу СКМ Ріната Ахметова. На запитання журналістів, Ляшко вдав, що не знав, що там розміщено офіс Ахметова.

Сьогодні Олег Ляшко тримає "золоту акцію". Боротьба за прем’єрське крісло і нову парламентську коаліцію виходить на фінішну пряму. У цей час лідер однієї з ключових фракції приїжджає в офіс олігарха Ахметова, а через день обидва одночасно перебувають у Кабінеті міністрів. Після зустрічей фракція Ляшка відкликає підписи під коаліційною угодою, чим юридично розвалює парламентську коаліцію.

"Тепер для того, щоб "Блок Петра Порошенка" висунув у прем’єри нинішнього спікера Володимира Гройсмана або радикали – Ляшка, або "Батьківщина" – Юлію Тимошенко, мають увійти в нову коаліцію. У іншому випадку Арсеній Петрович Яценюк має усі шанси залишитись на посаді прем’єр-міністра України", - підсумовують "Схеми".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування