Тука створює Агенцію розвитку Луганської області

Субота, 5 березня 2016, 02:55
Тука створює Агенцію розвитку Луганської області

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука готується з допомогою Світового банку створити на Луганщині Агенцію розвитку області.

Про свої домовленості він повідомив у прямому ефірі обласної телерадіокомпанії ЛОТ, передає Укрінформ.

"Ми розглядали чимало проектів, але йшлося, в першу чергу, про фундаментальні речі. Я дуже задоволений тим, що наш діалог не зупинився на цих перемовинах. Лише тільки вчора мені зателефонували співробітники Світового банку з ідеєю впровадження в обласній адміністрації Агенції розвитку Луганської області. Я хочу сказати, що ми вже створюємо цю організацію, не чекаючи дзвінка з Києва. Можливо, ми будемо першими в Україні, хто створить її", - розповів Тука.

До Агенції будуть залучені як держслужбовці, так і громадськість. Планується, що вони разом визначатимуть об’єкти для інвестування і спостерігати за механізмом витрат коштів.

"Світовий банк, як і більшість міжнародних донорів, розуміючи всю незграбність, неповороткість державної машини, шукає шляхи для співпраці безпосередньо з регіонами. Один з таких шляхів - створення агенцій на місцях", - зазначив керівник області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування