Гройсман вже наобіцяв від імені уряду, що за ним не заіржавіє

Понеділок, 11 квітня 2016, 11:34

Кандидат на посаду прем'єра Володимир Гройсман заявляє, що його уряд буде ефективним і відновить економічне зростання.

Про це він заявив на засіданні погоджувальної ради у понеділок.

"У разі, коли буде створений, як ви сказали, уряд Гройсмана, цей уряд буде публічним, ефективнім, відкритим, реформістським, буде здатен стабілізувати ситуацію в країні, відновити економічне зростання, побудувати ефективну роботу з міжнародними фінансовими інституціями, потурбується і про аграріїв, і про шахтарів, і про пересічного українця. Це  завдання має виконати уряд", - наголосив Гройсман.

"За уряд, який матиме підтримку парламенту, незалежно від коаліції, опозиції, а буде налаштований на те, щоб забезпечувати єворінтеграцію нашої країни і матиме підтримку парламенту і якщо буде підтримка коаліції щодо моєї кандидатури з пропозиціями, які я вніс, і ми сьогодні обговорюємо по кандидатах на ті, чи інші позиції по міністерствах, цей уряд буде ефективним", - додав він.

"А за мною не заіржавіє. Я вмію працювати 24 години на добу, я не раз це доводив", - додав Гройсман.

Як відомо, 10 квітня глава уряду Арсеній Яценюк заявив, що подає у відставку з посади прем'єра. При цьому Яценюк наголосив, що парламентська фракція Блоку Петра Порошенка висунула на посаду глави урядуВолодимира Гройсмана.

"Зробивши усе для стабільності  і спадкоємності курсу, заявляю про рішення передати  обов'язки керівника уряду України", - заявив Яценюк. 

Раніше Яценюк висував умовою для своєї відставки подану та узгоджену кандидатуру нового глави уряду, якому зможе "передати повноваження".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування