Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Меркель подякувала Яценюку за роботу

Понеділок, 11 квітня 2016, 13:22

Канцлер Німеччини Ангела Меркель подякувала прем'єрові Арсенієві Яценюку "за вагомий внесок у втілення національних реформ та захист незалежності і безпеки України".

Вона зробила це під час телефонної розмови з ним у неділю, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Ангела Меркель подякувала главі українського уряду за партнерство, високий рівень взаємної довіри та ефективну співпрацю між Україною та Німеччиною у час виняткових випробувань", – сказано у повідомленні.

Канцлер запевнила Яценюка "у незмінності подальшої підтримки України у справі національних політичних та економічних перетворень, успішного виконання Мінських домовленостей, а також забезпечення стабільності та процвітання України".

Яценюк у свою чергу подякував "за виняткову підтримку Німеччини, яку Україна відчуває на шляху реформ", а також високо оцінив ключову особисту роль Меркель "у консолідації світового співтовариства на підтримку України", її суверенітету і відновлення територіальної цілісності, миру і безпеки в регіоні.

Як відомо, у неділю прем'єр Арсеній Яценюк подав у відставку. Парламент визначатиметься з підтримкою цього рішення, а також з формуванням уряду Володимира Гройсмана у вівторок.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...