Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У партії "Нові обличчя" пояснили свої дії в Коцюбинському

Понеділок, 11 квітня 2016, 14:54

Депутати партії "Нові обличчя" намагаються взяти в свої руки владу в Коцюбинській селищній раді, бо голова ради Ольга Матюшина не ставить на голосування їхні ініціативи.

Такий коментар керівника секретаріату партії "Нові обличчя" Юрія Денисенка стосовно подій у Коцюбинському на Київщині спрямувала "Українській правді" прес-служба партії.

"З дня проведення місцевих виборів восени минулого року між головою Коцюбинської селищної ради Ольгою Матюшиною та депутатським корпусом відбувається протистояння. Це пов’язано з тим, що пані Матюшина категорично відмовлялася ставити на голосування депутатські ініціативи та пропозиції", - заявив Денисенко.

"Намагалася керувати селищем, не зважаючи на думку депутатів, що суперечить Конституції та законам України", - додав він.

За словами Денисенка, "півроку селищна рада не працює, Ольга Матюшина демонструє зневагу до депутатів".

Денисенко зазначив, що партія "Нові обличчя" отримала на виборах більшість – 20 депутатів із 26-ти.

Він стверджує, що "з першого дня роботи нової селищної ради Ольга Матюшина демонструвала несамостійність у прийнятті рішень, проводила сесії за прописаними кимось інструкціями, отримувала вказівки через смс-переписку і таким чином коригувала свої дії".

"За інформацією депутатів від партії "Нові обличчя", Ольга Матюшина  у своїй роботі користувалася чіткими консультаціями з Іриною Федорів, яка в інтересах столичних забудовників лобіює приєднання Коцюбинського до Києва з метою незаконної забудови заповідного Біличанського лісу", - заявив Денисенко.

"На наше переконання, саме тому Ірина Федорів у своїй публікації на сайті "Українська правда" однобоко висвітлила події, які відбуваються зараз  у Коцюбинському", - додав він, реагуючи на заяву про захоплення селищної ради депутатами "Нових облич".

Денисенко заявив, що на сесії були присутні і прихильники, і противники голови селищної ради, а Матюшина нібито "била мікрофоном і вчепилася у волосся депутату селищної ради".

За його словами, на віче 10 квітня були також люди, які виступали за відставку Матюшиної: "Вони тримали плакати, але прихильники Матюшиної нападали на них, закривали і  виривали плакати. У публікації Ірини Федорів про це не сказано". .

"Під час віче Ірина Федорів буквально зі сцени керувала своєю замовною пресою. Командувала, як, що і коли знімати… Серед прихильників Матюшиної на віче у неділю було багато осіб, які прибули до селища електричками та автобусами", - стверджує Денисенко.

За його словами, "нездорову ситуацію" в Коцюбинському "потрібно вирішувати".

Як відомо, партію "Нові обличчя" очолює міський голова Ірпеня і забудовник Володимир Карплюк. У Карплюка є ділянки у Біличанському лісі, який відстоювала Матюшина. Він обгородив їх парканом і збирався зводити висотки, але вибори і спротив активістів змусили забудовника зняти паркан.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...