У НФ вже визначилися із заступником для Луценка, якщо той піде в ГПУ

Вівторок, 19 квітня 2016, 13:12

Фракція "Народний фронт" обговорює кандидатуру депутата і свого колишнього юриста Дмитра Сторожука на пост першого заступника генпрокурора.

Про це повідомляють депутати НФ на умовах анонімності.

"Діма класний юрист, це для нас важливо, і він наш. А Наталя (Севостьянова) все таки чужа для фракції", - зазначив один зі співрзмовників.

Також на засіданні фракції у понеділок депутати попередньо підтримали кандидатуру Юрія Луценка на пост генерального прокурора.

"На фракції називали ще прізвище Жебрівського, але Луценко є першим кандидатом, якщо приймуть відповідний законопроект", - зазначив інший депутат.

Тим часом депутати у фракції БПП "Солідарність" зазначають, що їх фракція в більшості готова підтримати Луценка. Також у БПП додають, що в разі переходу Луценка на роботу в ГПУ, головою фракції стануть або Анатолій Матвієнко, або Ігор Гринів.

Як відомо, Сторожук перед отриманням депутатського мандату з березня 2014 по листопад 2014 був Головою Державної виконавчої служби, перед цим був заступником керівника департаменту партії, а до цього три роки вів адвокатську практику.

Закінчив  Київський національний університет внутрішніх справ, маґістр права (2008)

Раніше джерела УП повідомляли, що Луценко висловлюється за те, щоб в разі його призначення Генпрокурором, його заступником був призначений екс-заступник генпрокурора Олексій Баганець.

Роман Кравець, Оксана Коваленко, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News