Саакашвілі поговорив в АП про кадри і проблеми

Середа, 20 квітня 2016, 11:14

Голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі зустрівся в Адміністрації президента з керівництвом держави задля вирішення проблемних питань.

"Президент Порошенко запросив прем'єр-міністра Володимира Гройсмана і мене в Адміністрацію президента, щоб обговорити ті питання, які я піднімав неодноразово, і які вже багато місяців саботують і не вирішуються", - написав Саакашвілі у Facebook у середу.

"Ми обговорили можливість завершення будівництва і початок функціонування нової Одеської митниці, де вже тільки завдяки технології і новим співробітникам, набраним за конкурсом і забезпеченим високою зарплатою, різко прискориться процес і стане неможливо брати хабарі; питання прискорення будівництва доріг", - зазначив керівник Одещини.

Також ішлося про "кадрові питання прокуратури, СБУ, ДФС", сказав він.

"Я ще раз підняв питання змін в актах Кабміну, щоб розігнати горіхову мафію, сильно полегшити життя виноробам і в цілому припинити заганяти економіку в тінь", - повідомив Саакашвілі.

"Прем'єр-міністр попросив кілька днів, щоб дати свої пропозиції. У суботу я повинен отримати остаточні відповіді і повідомлю про них і мешканців Одеської області, і громадськості в цілому", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування