Колесніков каже, що в його маєтку "беркутівці" не жили

Понеділок, 25 квітня 2016, 16:00

Колишній віце-прем'єр, "прем'єр-міністр" так званого опозиційного уряду Борис Колесніков підтвердив, що володіє маєтком в місті Українка Київської області, але не бачить в цьому ніякої сенсації.

Про це він розповів в ефірі "112 каналу" в понеділок.

"Я можу підтвердити, що це той будинок, в якому я проживаю. Я не бачу ніякої сенсації в репортажі програми "За парканом". Цей будинок мною особисто опублікований ще в 11-12 році на моїй сторінці в Facebook... Він входить в усі мої декларації. Ця ділянка куплена в 2007 році. А в 2008/9 побудований цей будинок", - заявив він.

За словами Колеснікова, будинок обійшовся йому в $ 15 мільйонів.

Відносного того, що за даними журналістів, зазначена земля була виділена для ведення фермерського господарства, Колесніков заявив, що "купував цю ділянку на вторинному ринку".

Крім того він спростував інформацію про те, що після Євромайдану на його території жили бійці спецпідрозділу "Беркут".

"Ніхто там ніколи не проживав, крім мене і моєї сім'ї. Це маячня божевільного... Це я зараз скажу, що за адресою програми "Стоп корупція" живе "Аль-Каїда", далі що?..", - сказав бізнесмен.

Як повідомлялося, в сюжеті "Стоп корупції", який був оприлюднений на Youtube, з висоти пташиного польоту був продемонстрований котеджний комплекс, що належить Колеснікову.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування