Адвокат: немає жодного відсотка ймовірності, що Краснова звільнять

Вівторок, 26 квітня 2016, 01:44

Шевченківський суд міста Києва оголосить рішення про запобіжний захід для керівника громадської організації "Громадський корпус Азов - Крим" Станіслава Краснова у вівторок, 26 квітня о 8:30.

Про це повідомив один із захисників Краснова Андрій Мамалига, передає Крим.Реалії.

"Сьогоднішнє засідання завершено, але рішення оголосять завтра, о 8.30", - сказав він. Мамалига додав, що виключає можливість звільнення Краснова з-під варти.

"Там варіантів немає, немає жодного відсотка ймовірності, що звільнять", - сказав адвокат, назвавши таке рішення суду "замовним".

За його словами, Краснова повернули в зал суду після короткого обстеження.

"Йому трохи краще, щось вкололи йому ... Через сухе голодування у нього перестали працювати нирки. У лікарні зробили УЗД (ультразвукове дослідження), флюорографію, підстрахувалися таким чином на випадок, якщо щось трапиться зі здоров'ям у Стаса", - сказав Мамалига.

За словами адвоката, Краснов після повернення з лікарні в зал суду лежав на лаві в клітці через слабкість. Адвокат також сказав, що Краснов припинив сухе голодування і почав пити воду.

Як відомо, Краснов, якого звинувачують у державній зраді, перейшов на сухе голодування.  Він не їсть вже 13 днів та не пив три дні.

25 квітня Краснов припинив сухе голодування.

"Після того, як втратив свідомість, я почав пити", - сказав він.

Згідно з висновками лікарів, які були оголошені в суді, Краснов наразі не потребує госпіталізації.

В ніч на 28 лютого СБУ затримала Станіслава Краснова - одного з організаторів блокади Криму.

1 березня Генпрокуратура попросила суд взяти Краснова під варту з можливістю внесення застави - 20 мільйонів гривень.

СБУ заявила, що Краснов передав російським спецслужбам списки військових полку "Азов". Сам Краснов підтвердив, що мав контакти з іноземними спецслужбами, але стверджує, що це було в інтересах України.

21 березня суд взяв під варту "азовця", задовольнивши клопотання прокурора про зміну Краснову запобіжного заходу з цілодобового домашнього арешту на взяття під варту до 26 квітня. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...