Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БПП і "Народний фронт" заманюють ще кількох позафракційних

Середа, 6 квітня 2016, 10:55

Найближчим часом лави фракції "БПП "Солідарність" та "Народний фронт" можуть поповнити ще кілька позафракційних депутатів.

Про це йдеться у матеріалі "Української правди", оприлюдненому у середу.

Зазначається, що після переходу фракції "Батьківщини" в опозицію БПП і НФ продовжують переговори з позафракційними нардепами щодо формування коаліції.

Як повідомляють джерела УП у фракції, до БПП можуть приєднатися колишній "свободівець" Сергій Рудик, екс-"радикал" Артем Вітко, депутат-"спадщина" Сергій Міщенко та Євген Рибчинський.

У фракції "Народний фронт" переговорним процесом займається друг Яценюка Андрій Іванчук.

Попри офіційні заяви партії "УКРОП", джерело УП в політичній силі повідомило, що минулого тижня Іванчук розмовляв з олігархом Ігорем Коломойським про приєднання кількох їхніх депутатів до НФ. Однак домовитися про це поки не вдалося.

"Наші не хочуть", - коротко прокоментував ситуацію співрозмовник в "УКРОПі".

Наразі у "Народному фронті" називають прізвища лише двох депутатів, готових увійти до їхньої фракції. Це екс-командир "Азову" Андрій Білецький та колишній "свободівець" Юрій Бублик.

Станом на 6 квітня, у фракціях БПП та НФ разом налічується 222 депутати, тож якщо усі згадані кандидати таки вступлять до їхніх лав, 12 квітня може бути сформована нова коаліція.

Як відомо, 5 квітня голова фракції Юлія Тимошенко офіційно заявила, що її фракція "Батьківщина" переходить в опозицію.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування