Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Білорусь в ООН стверджує, що не забороняла в'їзд Геращенко

Вівторок, 10 травня 2016, 11:41

Постійне представництво Білорусі при ООН спрямувало листа до генсека ООН про те, інформація про проблеми з в'їздом до Білорусі першого віце-спікера Верховної Ради, учасника гуманітарної групи в Мінську Ірини Геращенко не відповідає дійсності.

Про це сама Геращенко написала на своїй сторінці у Facebook з посиланням на європейських дипломатів, які працюють в Нью-Йорку.

"Це означає одне з двох: або центр не інформує своїх білоруських дипломатів про "чорні списки", куди за вимогою ФСБ було внесено і першого віце-спікера, про що МВС Білорусі ОФІЦІЙНО поінформувало українську сторону. Або Мінськ визнав свою помилку і скасував "чорний список", бо ж дозвіл на в'їзд лише до 25 травня – а саме про це йдеться в другому листі, яким мені дозволяється в'їзд до Білорусі лише до 00 годин 25 травня 2016 року- це не означає "в'їзд без обмежень" , як про це пишуть білоруські дипломати в листі до Генсека Пан Гі Муна", – написала вона.

Геращенко також опублікувала документи білоруського МВС, у яких повідомлялося спершу про заборону, а потім про обмеження в'їзду Геращенко в країну.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування