Москаль з Насіровим провели зустріч у Гройсмана

Вівторок, 10 травня 2016, 18:59

Голова закарпатської ОДА Геннадій Москаль та головою Державної фіскальної служби  Роман Насіров провели зустріч разом з прем'єром Володимиром Гройсманом.

Про це свідчить інформація оприлюднена на сайті Кабміну у вівторок.

"10 травня відбулася зустріч Володимира Гройсмана з Геннадієм Москалем і Романом Насіровим", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією, Гройсман  зауважив, що розраховує на те, що місцева влада та керівництво обласної державної адміністрації візьме на себе повноту відповідальності за порядок на митниці та викорінення так званих сірих і чорних контрабандних схем.

"Я би хотів, щоби буквально за місяць ви дали результат для суспільства, громадян, для мене як прем'єр-міністра, щоби я розумів, що система працює відкрито, публічно, злагоджено", - зауважив він.

Прем'єр також наголосив, що необхідно провести аналіз усіх кадрових рішень на митницях, що були прийняті до 1 травня, зокрема в останніх числах квітня.

"Я думаю, що є призначення, які не личать сьогодні державній митній службі, Державній фіскальній службі", - підкреслив він.

Своєю чергою Роман Насіров повідомив, що на виконання доручення за результатами наради щодо проблемних питань функціонування митниці на пункті пропуску через українсько-польський кордон Краковець – Корчова 7 травня з Державної фіскальної служби були звільнені чотири посадовці, які підозрювалися у зловживаннях та  участі у контрабандних схемах на митниці.

Як відомо, 6 травня Москаль попросив прем’єр-міністра Володимира Гройсмана надіслати подання президенту України про звільнення з посади. У зверненні Москаля йшлося, що Закарпаття "віддається на відкуп контрабандистам і вмикається зелене світло для незаконного переміщення сигарет через державний кордон".

"За наявною інформацією, Роман Насіров уже призначив виконувача обов’язків начальника Закарпатської митниці. Підкреслюю, що із Закарпатською обласною державною адміністрацією це призначення не узгоджувалося", – наголосив у тому зверненні Москаль.

Голова уряду 6 травня відмовився розпочинати процедуру відставки голови Закарпатської ОДА, а президент України Петро Порошенко 7 травня за підсумками зустрічі з Геннадієм Москалем повідомив, що цей чиновник залишиться на своїй посаді.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...