Бойовики активізували обстріли на Луганщині, хочуть "закрити" КПВВ

Неділя, 22 травня 2016, 10:41
Бойовики активізували обстріли на Луганщині, хочуть закрити КПВВ

Бойовики на тимчасово окупованих територіях посилили обстріли по всій лінії зіткнення на Луганщині та обстріляли околиці Станиці Луганської, мета провокацій – змусити українську сторону закрити КПВВ. 

Про це 22 травня заявили у Луганській обласній військово-цивільній адміністрації. 

"21 травня терористи активізувалися майже по всій лінії зіткнення на Луганщині. Приблизно з 18:00 до 19:00 бойовики зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів (АГС), протитанкових гранатометів, зенітних установок та мінометів обстріляли с.Новозванівка Попаснянського району", - повідомили у облВЦА.

"З 22 до 23:00 години було обстріляно військових ЗСУ у районі с.Трьохізбенка Новоайдарського району із стрілецької зброї та автоматичних гранатометів. Близько 5:00 зі стрілецької зброї та АГС терористи з боку с.Сокільники (підконтрольне "ЛНР") обстріляли позиції сил АТО поблизу с.Кримське", - зазначено у повідомленні.  

Окрім того знову було обстріляно околиці Станиці Луганської. З 21:00 до 1:00 години під обстрілами зі стрілецької зброї, АГС та крупнокаліберних кулеметів опинилося КПВВ та залізничний міст. Внаслідок обстрілів ніхто не постраждав. Зафіксовано пошкодження споруд КПВВ. 

Як заявив голова облВЦА Юрій Гарбуз, терористи активізували обстріли по всій лінії зіткнення на Луганщині, метою цих провокацій є примушення української сторони закрити КПВВ у Станиці Луганській.

"Це дасть змогу звинуватити нас у порушенні Мінських угод, але українські військові не відповіли на провокації", – додав Гарбуз. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування