Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кононенко порівняв Лещенка з системою "Град"

Понеділок, 23 травня 2016, 20:22

Заступник глави фракції БПП Ігор Кононенко порівняв депутата Сергія Лещенка з системою "Град".

Про це він сказав в ефірі ток-шоу Люди. Hard Talk.

"Сергій - талановитий журналіст-розслідувач, і він багато в чому тут досяг успіху, хоча на сьогоднішній день, маючи додаткові можливості народного депутата, він продовжує, по суті, свою професійну діяльність", - вважає Кононенко.

"Це не зовсім чесно, на мій погляд, по відношенню до інших журналістів. Можливості інші, доступу до інформації у нього більше, ніж у побратимів по журналістському цеху", - заявив він, додавши, що у Лещенка є такий інструмент як депутатські запити, на які, відповідно до законодавства, всі органи влади зобов'язані відповісти в жорсткі терміни.

"Як молода амбітна людина він робить багато корисної роботи з розкриття існуючих "наривів", але, десь захоплюється і використовує не зовсім коректні джерела інформації", - вважає Кононенко. - "Можливо, його бажання самовиразитися політично в задекларованому вже новому проекті і створюють той фон, що його звинувачення часто не підтверджуються".

"Якщо ми говоримо про Лещенка - це система "Град". Коли вона накриває більшу площу, то гине багато ворогів. На жаль, страждають також і мирні жителі. Ось я приблизно так до нього ставлюся", - зазначив депутат.

Як відомо, Лещенко присвятив Кононенку низку критичних публікацій.

Зокрема, колишній журналіст опублікував скандальну переписку міністра економіки Айвараса Абромавичуса і виконавчого директора "Нафтогазу" Андрія Пасішника, де останній заявив, що його на посаду в Кабміні просуває Ігор Кононенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування