Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Савченко візьме участь у сесії ПАРЄ у червні

Неділя, 29 травня 2016, 21:28

Нардеп, українська льотчиця Надія Савченко візьме участь у роботі сесії ПАРЄ у червні. 

Про це вона заявила ввечері 29 травня в ефірі телеканалу "Інтер", коментуючи повідомлення про те, що президент Петро Порошенко запропонував їй відвідати ряд європейських країн та провести зустрічі з європейськими лідерами. 

"Є визначені дати проведення асамблей, мені дали графік, коли це все буде відбуватися. Найближча поїздка - у червні", - зазначила Савченко. 

Вона додала, що її участь у певних заходах буде конкретизуватися перед кожною поїздкою, наразі є загальний графік подій "на рік". 

"Все, що ми обговорювали з президентом - все це будемо робити, а не розповідати", - додала Савченко. 

Як відомо, після звільнення та повернення в Україну Надія Савченко заявила, що не знає, чи братиме участь у переговорах тристоронньої контактної групи у Мінську, однак планує "працювати так, щоб це буде ефективно, – готова працювати скрізь, на всіх фронтах в цьому напрямку".

Виступаючи у адміністрації президента України, Савченко заявила, що працюватиме, щоб повернулися усі полонені українці і буде підтримувати мінські угоди.

Разом з тим нардеп від "Батьківщини" Іван Крулько заявив, що Савченко увійде до складу Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування