Грановський каже, що не отримував 2 мільйони на піар "регіоналів"

Вівторок, 31 травня 2016, 18:42

Політтехнолог Володимир Грановський стверджує, що не отримував два мільйони доларів із "чорної каси" Партії регіонів у 2012 році і що викладені дані – компіляція. 

Про це він заявив у коментарі програмі "Схеми", передає Радіо Свобода.

"Я не працював на Партію регіонів ніколи. У 2012 році і по цей день неформальним куратором новин на "Інтері" був Ігор Шувалов і його політичний бос Сергій Льовочкін. Саме Шувалов запустив дезінформацію в ЗМІ, що я автор плакату про три сорти (українців)", – каже Грановський.

Він запевнив, що не має "ніяких стосунки з каналом "Інтер" з того моменту, коли пішов звідти у 2006 році".

Як відомо, в оприлюднених "Українською правдою" документах фігурує прізвище Грановський В., якому нібито було видано два мільйони доларів з призначенням платежу "PR на телеканалі "Інтер", датований 8 червня 2012 року.

"Реальні документи склеєні з симулянтами. У нашій роботі це стандартний прийом", – додав Грановський.

На запитання, чи це його почерк у "чорній бухгалтерії" Партії регіонів і чи отримував він два мільйони доларів гривень політтехнолог відповів:

"Я не отримував жодної гривні. І не міг формально навіть отримувати, оскільки не мав і не міг мати жодних контактів із людьми, які працювали на "Інтері" і які працюють до цього часу".

Грановський відомий своїми заявами про те , що угруповання "ДНР" і "ЛНР" не є сепаратизмом, а продовженням розпаду Радянського Союзу, зазначає Радіо Свобода.

Як повідомлялося, 31 травня УП оприлюднила дані, що свідчать про виділення Партією регіонів великих сум на діяльність партії "Наша Україна" і Комуністичної партії, а також для роботи Центральної виборчої комісії в 2012 році.

Згідно з ними, кураторами фінансової діяльності ПР в 2012 році були Євген Гєллєр (в минулому скликанні входив у фракцію Партії регіонів, у Раді нинішнього скликання - в депутатську групу "Відродження") і екс-депутат Ради Віталій Калюжний.

Як відомо, у ЦВК заявили, що вважають публікацію матеріалів "чорної бухгалтерії ПР" спробою зірвати проведення голосування у семи округах для дообрання народних депутатів у парламент.

Екс-депутат від "Нашої України" Юрій Костенко, коментуючи вказані документи, запевнив, що брав гроші для НУ у "великого бізнесу" а не в "регіоналів".

Депутат від "Опозиційного блоку" та екс-член Партії регіонів Михайло Папієв заявив, що не вважає опубліковані дані про "чорну касу" "регіоналів" юридичним доказом.

Ключовий фігурант "чорної каси" Партії регіонів народний депутат від групи "Відродження" екс-регіонал Євген Гєллєр назвав оприлюднений архів "інсинуацією".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування