Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Обама офіційно підтримав Клінтон в боротьбі за пост президента США

П'ятниця, 10 червня 2016, 07:58

Глава США Барак Обама підтримав Хілларі Клінтон в боротьбі за пост президента Штатів.

Про це повідомляє ВВС.

 "Я з нею, я натхнений і мені не терпиться почати передвиборчу кампанію разом з Хілларі... Десятки мільйонів американців вже подали свої голоси. Сьогодні я хочу додати мій голос", - заявив він.

"Для мене - радість і честь, що ми з президентом Обамою після багатьох років лютою конкуренції стали справжніми друзями", - відповіла на це Клінтон.

За підсумками минулих у вівторок демократичних праймеріз в Нью-Джерсі Хілларі Клінтон набрала достатню кількість голосів делегатів партійного з'їзду, щоб стати першою в історії жінкою, номінованою однією з основних партій на пост президента США.

При цьому її головний суперник сенатор Берні Сандерс втратив всі шанси наздогнати Клінтон за кількістю голосів делегатів. У середу Обама висловив надію на те, що Сандерс найближчим часом визнає поразку, що дозволить відновити єдність в рядах Демократичної партії.

Однак Сандерс повідомив журналістам, що на наступному тижні візьме участь у фінальних праймеріз демократів у Вашингтоні.

Також він пообіцяв зробити все можливе, щоб республіканець Дональд Трамп не став президентом, і заявив про готовність співпрацювати з Хілларі Клінтон в боротьбі проти Трампа.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування