Єфремов прийшов до суду – а засідання перенесли

П'ятниця, 10 червня 2016, 10:40

Солом'янський райсуд Києва відклав до 27 липня розгляд справи проти колишніх депутатів Верховної Ради Олександра Єфремова, Олександра Стояна і Сергія Гордієнка через перебування на лікарняному двох останніх.

Про це повідомила головуюча суддя Алла Губко, передають Українські новини.

"Засідання відкладається до 27 липня на 14:00", - сказала вона.

На засідання з підсудних з'явився лише екс-"регіонал" Єфремов.

Комуніст Гордієнко переніс інсульт і перебуває на лікарняному, а "регіоналу" Стоянову планують провести ще одну операцію.

Прокурор Валерій Зимогляд зазначив, що в такій ситуації необхідно перенести засідання, тому що неможливо провести підготовче засідання під час відсутності підсудних.

Суд уже вдруге поспіль переніс засідання у справі про сприяння ухваленню "диктаторських законів" 16 січня 2014 року.

Єфремова висловив невдоволення затягуванням справи й зазначив, що за час його розслідування померли 2 колишні депутати й важко захворіли ще 4 колишніх парламентаря, які фігурують у цьому кримінальному провадженні.

Раніше Печерський районний суд Києва попросив Апеляційний суд змінити територіальну підсудність справи проти Єфремова, Стояна й Гордієнка.

Апеляційний суд доручив Солом'янському райсуду розглядати цю справу.

30 листопада 2015 року Печерський райсуд відмовився почати розгляд і повернув Генпрокуратурі обвинувальний акт, тому що він, на думку суду, не відповідає вимогам Кримінального процесуального кодексу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування