Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков про місцезнаходження Онищенка: "А я йому мама чи тато?"

П'ятниця, 17 червня 2016, 10:33
Аваков про місцезнаходження Онищенка: А я йому мама чи тато?

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає, що шанси на залучення до відповідальності народного депутата Олександра Онищенка дуже високі, де б він не знаходився, в разі наявності достатньої доказової бази його провини.

Про це він сказав журналістам в п'ятницю в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Якщо звинувачення буде доведено, у нього немає шансів ховатися. Де б він не був – в Україні чи кордоном", – сказав Аваков.

"Що стосується кримінальної справи, яке останнім часом у всіх на вустах, частина цієї справи - це розробка Нацполіції, в координації з Генеральною прокуратурою, Антикорупційним бюро, і будемо проводити заходи, які нам необхідні", – розповів міністр, не уточнивши при цьому, які заходи будуть проводитися.

"Це те, що ви будете бачити і чути", – сказав він.

Щодо місцезнаходження Онищенка - за кордоном він чи в Україні, Аваков зіронізував: "А я йому мама чи тато?".

"Думаю, що сам повернеться", – спрогнозував глава МВС.

Як повідомлялося, 15 червня антикорупційний прокурор Назар Холодницький підготував і передав генпрокурору Юрію Луценку матеріали для подання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт Онищенка.

Він пояснив, що подання на дачу згоди про притягнення до відповідальності Онищенко підготовлено в рамках розслідування кримінального провадження про зловживання при реалізації газу, видобутого під час спільної діяльності з ПАТ "Укргазвидобування".

Луценко підписав подання на дачу згоди парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт Онищенка.

16 червня вдень Національне антикорупційне бюро інформувало, що Онищенко вилетів на чартерному рейсі в напрямку французького міста Ніцца 14 червня о 19:54.

Сам Онищенко стверджував, що знаходиться в Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування