Лещенко звинуватив Луценка у переховуванні Бойка і поставив ультиматум

П'ятниця, 17 червня 2016, 23:55

Депутат БПП Сергій Лещенко заявив, що буде змушений порушити таємницю слідства і оприлюднити подання до Верховної Ради на притягнення до відповідальності і арешт лідера фракції Опоблоку Юрія Бойка, якщо генпрокурор Юрій Луценко "переховуватиме" політика.

Про це нардеп написав на своїй Facebook-сторінці.

"Генпрокурор Луценко каже, що в нього немає тексту подання на арешт Бойка. (...) На жаль, або Луценко бреше сам, або йому збрехали підлеглі заступники. Подання на арешт Бойка було підготовлено прокурором Адріаном Лупу рік тому, воно пішло на підпис до Шокіна, а той його заховав у шухляду", - зазначив Лещенко.

"У мене є копія цього документу. Після призначення Луценка я надіслав йому екземпляр - і навіть отримав відповідь від його екс-заступника Говди", - додав він.

"Якщо Луценко і далі буде переховувати Бойка, я буду змушений, попри наявну там таємницю слідства, оприлюднити текст подання, яке вже рік блокується генеральною прокуратурою України", - заявив він.

Як відомо, у п'ятницю Луценко не виключив, що деяким народним депутатам можуть висунути підозру, одна спростовує заяви, що в нього є будь-які подання на зняття недоторканності з нардепів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування