У ГПУ пояснили, хто дав санкцію на обшук у Клюєва

Вівторок, 21 червня 2016, 12:39

Дозвіл на обшук в будинку екс-секретаря РНБО і екс-голови АП часів Януковича Андрія Клюєва дав Печерський районний суд Києва.

Про це повідомляє у вівторок прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган.

За її словами, Головне слідче управління ГПУ проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 07.10.2014 за підозрою А. Клюєва.

Клюєва та інших підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 27 (види співучасників), ст. 340 (незаконне перешкоджання організації або проведенню зборів, мітингів, походів і демонстрацій), ч. 3 ст. 27 ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) КК України.

"Під час слідства 1 червня 2016 року, з метою встановлення місцезнаходження підозрюваного Клюєва, суддею Печерського районного суду м. Києва надано дозвіл на проведення обшуку у житловому будинку, який, згідно з даними реєстраційної служби, належить йому та розташований в смт. Козин Обухівського району", – пише Сарган.

Вона зазначила, що 21 червня оперативна група у складі працівників Генпрокуратури, Національної поліції України прибула за вказаною адресою для проведення слідчих дій, які тривають.

Як повідомлялося раніше, у вівторок Генпрокуратура проводить обшуки в Клюєва та екс-заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування