Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В АП озвучили ще одну тему переговорів Нуланд і Порошенка

Четвер, 23 червня 2016, 12:38

Зустріч президента Петра Порошенка з заступником держсекретаря США у справах Європи і Євразії Вікторією Нуланд була незапланованою і присвячена узгодженню порядку денного майбутньої зустрічі лідерів України та США.

Про це повідомили в прес-службі Адміністрації президента, пише УНІАН.

"Президент Петро Порошенко мав бесіду з Вікторією Нуланд під час її переговорів з заступником глави Адміністрації президента Костянтином Єлісєєвим", - повідомили в АП.

"Ця зустріч була незапланованою і була присвячена узгодженню порядку денного майбутньої зустрічі лідерів України та США, а також координації зусиль по продовженню тиску на Росію для виконання нею умов безпеки Мінських домовленостей", - зазначили у відомстві.

Як відомо, у четвер стало відомо, що Порошенко таки зустрівся із Нуланд, хоча раніше в Адміністрації президента повідомляли, що його зустріч з Нуланд не планується.

В повідомленні посольства США вказується, що під час зустрічі вони обговорили порядок денний реформ і виконання Мінських угод на підтримку "нормандського формату".

Раніше, Нуланд повідомила, що президент США Барак Обама і президент Петро Порошенко має намір зустрітися у Варшаві в рамках саміту НАТО.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...