Гройсман про реформи: А ми не будемо виправдовуватися

Середа, 29 червня 2016, 09:59

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман вважає, що Захід втомився не від проблем в Україні, а від дій Росії.

Про це він сказав берлінському кореспонденту "Укрінформу", перебуваючи з візитом у Німеччині.

Коментуючи думку, що у виступах німецьких політиків все більше відчувається "українська втома" і підозру, що Київ прикривається конфліктом на сході для виправдання повільності у реформах, прем’єр сказав: "А ми не будемо виправдовуватися".

"Агресія Росії – це факт. Але це не привід говорити про те, що не повинно бути змін всередині країни. Давайте говорити конкретно про реформи, які проведені або повинні бути проведені. І коли будь-який громадянин Німеччини поставить мені конкретне питання: "Що зроблено в тій чи іншій сфері?", – я дуже чітко дам відповідь: що було зроблено, що зроблено не було, в чому ми бачимо проблеми", – сказав Гройсман.

Він наголосив, що у своїх виступах чесно визнає: "Що у нас є виклики корупції, виклики російської агресії, виклики жахливого популізму в країні. Що проти нас ведеться інформаційна війна".

"Що весь світ втомлюється, швидше за все, не від України – Україна нікому не принесла ніяких бід, жодних страждань, – а від Росії, яка намагається підтримувати дестабілізацію, військову агресію і вбиває в 21 сторіччі в центрі Європи на території суверенної держави її громадян. От і все. Тому яка тут може бути втома?", – додав прем’єр.

Олена Рощенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...