Заступник Філатова йде на вибори під логотипами ОБ

Середа, 29 червня 2016, 14:51

"Опозиційний блок" звинувачує заступника мера Дніпра Світлану Епіфанцеву у незаконному використанні логотипу та стилістики партії на довиборах в Раду.

Про це йдеться в повідомленні на сайті ОБ.

На думку партії, таким чином "за допомогою брудних технологій влада намагається відтягнути голоси прихильників "Опозиційного блоку".

"Так, вигнана півроку тому з ганьбою за зраду і перебігла на служіння Філатову Світлана Епіфанцева використовує символіку, кольори і програмні гасла "Опозиційного блоку". Ми заявляємо, що Епіфанцева є технічним кандидатом влади, мета якої – обдурити людей і відтягнути голоси від того, кого підтримує "Опозиційний блок", – йдеться в повідомленні партії.

Судячи по фотографії білборда Епіфанцевої, опублікованій в повідомленні ОБ, стиль агітації дійсно повністю повторює стиль "Опозиційного блоку".

 

Як відомо, раніше Епіфанцева була керівником Дніпропетровської міської організації ОБ і вважалася наближеною до депутата Ради від цієї партії Олександра Вілкула. Однак соратник олігарха Ігоря Коломойського Борис Філатов після свого обрання мером Дніпра призначив Епіфанцеву своїм заступником, після чого ОБ виключив її та ще шістьох депутатів міськради Дніпра з партії.

Олег Шанковський, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування