У Медведчука в Україні десятки квартир і кілька розкішних маєтків - ЗМІ

Четвер, 30 червня 2016, 18:51
У Медведчука в Україні десятки квартир і кілька розкішних маєтків - ЗМІ

Українські журналісти показали нерухомість одіозного політика і кума президента РФ Віктора Медведчука.

Про це йдеться у сюжеті "Слідство.Інфо".

Зокрема, один з таких є у селі Жденієво у Закарпатській області.

"Саме в них на початку 2000-х стартувало масштабне будівництво. Місцевим пояснили – тут буде чи то спортивна, чи то реабілітаційна база футбольного клубу "Динамо Київ". Але забули додати про майбутній маєток фірми, кінцевим бенефіцеаром якої є Медведчук", - йдеться у сюжеті.

 
Слідство.інфо

"Нині декількасот гектарів лісу у Жденієві знаходяться у власності та оренді того ж таки "Динамо" і компанії "Спорт-тур", єдиним бенефіцеаром якої є Медведчук", - розповіли журналісти.

Також в селі Волосянка Львівської області знайшли "туристичну базу фірми Медведчука".

 
СЛІДСТВО.ІНФО

"За документами, власником цієї поки не введеної в експлуатацію бази є фірма "Форпостінвест". Не важко здогадатися, що її єдиний засновник – сам Медведчук", - йдеться в сюжеті.

Один маєток журналісти знайшли у Обухівському районі Київській області.

"Якщо вірити картам… декілька десятків гектарів землі були виділені фірмі Медведчука "Спорт-тур" ще у 2000-х роках. За доброю традицією – під рекреаційний об’єкт", - сказано у сюжеті.

 
СЛІДСТВО.ІНФО

У власності фірми "Спорт тур" також є котедж на Оболонській набережній у Києві.

"608 квадратних метрів нерухомості і земля під нею дісталися фірмі політика у липні 2013 року", - розповідають журналісти.

"Окрім котеджу на набережній Дніпра, вже у іншої компанії політика "Укркапітал" у Києві є 13 квартир у елітному будинку на бульварі Шевченка,27-Б і 11 квартир у улюбленому будинку Віктора Януковича на Грушевського, 9а. Плюс, структурам Медведчука належить будинок в самому серці Києва – на вулиці Тургенєвській", - сказано в сюжеті.

У сюжеті вказується, що ще одна розкішна дача фірми Медведчука знаходиться у Кримському Сімеїзі.

 
СЛІДСТВО.ІНФО

Єдиний записаний напряму на Медведчука "палац", знаходиться в Оболонському районі, на вулиці Вишгородська.

 
СЛІДСТВО.ІНФО

"Історія цієї ділянки ну дуже схожа на історію Межигір’я Віктора Януковича. Вона була частиною земель під державними дачами у "Пущі-Водиці". У 2002-му році Кабмін розпорядився вилучити у Пущі більше 22 гектарів на користь "Динамо" Київ", а вже у 2003-му понад 6 гектарів з них викупив Віктор Медведчук", - говорять журналісти.

Як відомо, Кум президента Росії Путіна, член гуманітарної підгрупи в Мінську Віктор Медведчук має вплив на президента України Петра Порошенка і отримує з цього свої преференції.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування