НФ хоче визначеності з НАТО й спецконфіскації

Вівторок, 12 липня 2016, 10:22

Фракція "Народний фронт" наполягає на голосуванні за законопроект про спецконфіскацію в четвер, 14 липня.

Про це заявив лідер цієї фракції Максим Бурбак із трибуни Верховної Ради, оточеної депутатами.

"Ми докладемо зусиль, щоб парламентськими методами забезпечити результативність роботи Верховної Ради", – сказав він.

"Наша фракція наполягає на голосуванні за законопроект про спецконфіскацію грошей Януковича у четвер. А до четверга пропонуємо розглянути максимальну кількість законопроектів, що мають гарантовану підтримку зали", – заявив Бурбак.

За його словами, на оборонних заводах почала накопичуватися заборгованість із виплати зарплат, чому міг би зарадити закон про спецконфіскацію.

Бурбак також заявив, що не можна закрити сесію парламенту, доки не підписані важливі законопроекти, на яких наполягав "Народний фронт". Це, зокрема, законопроект про судоустрій та статус суддів, про захист телерадіопростору.

"Народний фронт" вбачає стратегію української незалежності у якнайшвидшому вступі України в НАТО. Варшавський саміт показав: у нашої держави є багато впливових друзів на заході. У Альянсі дали чіткий сигнал, що чекають від України готовності і рішення стосовно вступу", – заявив Бурбак.

Він наголосив, що для цього потрібно реформувати обороноздатність України, переозброїти армію..

"Закликаємо партнерів по коаліції із фракції БПП до більш консолідованих голосувань, із максимальною дисципліною й мобілізацією кожного депутат, у тому числі, під час голосування за закон про спецконфіскацію коштів Януковича", – сказав також Бурбак

Олена Рощенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...