Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Росії Іслямова оголосили банкрутом

Понеділок, 18 липня 2016, 11:38

Арбітражний суд Москви в понеділок за заявою Сбербанку Росії визнав банкрутом кримського підприємця, ініціатора блокади Криму Ленура Іслямова.

Як повідомляє "Інтерфакс", суд ввів щодо нього процедуру реалізації майна і призначив звіт фінансового керуючого за процедурою на 30 січня 2017 року.

Виступаючи на засіданні, фінансовий керівник боржника заявив, що за час процедури реструктуризації боргів виявлено майно боржника в Криму. Це майно передбачається оцінити та реалізувати. В реєстр кредиторів включений один кредитор – Сбербанк РФ – з сумою вимог більше мільярда рублів.

Фінансовий керуючий заявив, що збори кредиторів вирішили клопотати перед судом про визнання Іслямова банкрутом, а також про введення щодо нього процедури реалізації майна, Сбербанк це підтримав.

Раніше повідомлялося, що Арбітражний суд Москви в березні 2016 року за заявою Сбербанку Росії в рамках справи про банкрутство ввів процедуру реструктуризації боргів щодо Іслямова. Суд визнав обґрунтованими вимоги Сбербанку про банкрутство Іслямова і вирішив включити борг Іслямова перед Сбербанком у розмірі 1,16 млрд рублів у третю чергу реєстру кредиторів.

Представник банку заявив, що борг в розмірі 1,16 млрд рублів виник на основі двох кредитних договорів, укладених банком з ТОВ "Квін груп" в 2012-2013 роках. Іслямов був поручителем за кредитами. Компанія не погасила заборгованість і визнана банкрутом.

Як відомо, раніше окупаційна влада Криму зупинила роботу транспортної компанії "СимСитиТранс", якою володіє Іслямов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування