Доба в АТО: Бойовики били з БМП і заборонених мінометів

Середа, 20 липня 2016, 06:52

У районі проведення АТО за минулу добу бойовики 54 рази відкривали вогонь: по 24 рази на Донецькому і Маріупольському напрямах і 6 на Луганщині.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку з забороненої мінськими угодами 122 мм артилерії бойовики випустили 12 снарядів по українським опорних пунктах в Широкиному. Крім цього, терористи застосували 82 мм міномети, гранатомети і великокаліберні кулемети.

По силах АТО в Талаківці бойовики били з 120 і 82 мм мінометів. Під мінометні обстріли також потрапили позиції ЗСУ в Красногорівці, Гнутовому і Водяному. З інших видів зброї терористи стріляли по українським військовим в Мар'їнці, Славному, Старогнатівці і Новогригорівці.

На Донецькому напрямку "гарячим" населеним пунктом залишається Авдіївка.

"Тут ворог задіяв проти наших військ 120 та 82 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброї. Також, із 120 мм мінометів противник обстріляв Майорськ, а з мінометів калібру 82 мм – шахту Бутівку, Опитне та Зайцеве", - заявили в штабі.

На Луганщині з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів бойовики стріляли по Станиці Луганській. Також вони застосовували зенітні установки під Нозванівкою, а БМП – під Новоолександрівкою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування