Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міськрада Бучі закрита у зв'язку з обшуками у мера

Четвер, 21 липня 2016, 14:14

Міська рада Бучі Київської області в четвер не працює в зв'язку з слідчими діями Генеральної прокуратури щодо мера міста Анатолія Федорука.

Про це повідомив "Інтерфакс-Україна" представник Бучанської міськради.

Для відвідувань також закритий Центр надання адміністративних послуг, розташований у будівлі міськради.

Як зазначив співрозмовник агентства, поки невідомо, чи буде працювати міськрада в п'ятницю.

Тим часом міськрада Ірпеня Київської області продовжує роботу в звичайному режимі, повідомили в приймальні міського голови Володимира Карплюка.

Як повідомляв народний депутат БПП Володимир Ар'єв на своїй сторінці в Facebook, у мера Бучі в четвер проходять обшуки у справі про розкрадання 900 га лісу, мер Ірпеня Володимир Карплюк залишив межі України.

"З 6 ранку Генпрокуратура проводить обшук у горезвісного мера Бучі Анатолія Федорука у справі розкрадання через схеми 900 га лісу в Київській області. Його подільник, ще більш горезвісний мер Ірпеня Володимир Карплюк – той самий, який захоплював владу в Коцюбинському (смт Коцюбинське Ірпінської міськради, ексклав, оточений територією Києва) і організовував побиття активістів – о третій ночі покинув країну", – написав В.Ар'єв.

Згодом прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган підтвердила факт обшуку у Федорука, додавши, що обшуки проводяться і в Ірпені.

Також пізніше генпрокурор Юрій Луценко зазначив, що підозрювані посадові особи протягом 2006-2012 років незаконно відвели у власність земельні ділянки своєму оточенню і потрібним людям з Києва. Зокрема - екс голові ВР Ігорю Калетнику дісталося 14 га лісових угідь.

Сам мер Ірпеня у себе в Facebook написав, що вважає події, які розгортаються навколо міськради "помстою, за виграні ним вибори в Коцюбинському".

У той же час він не уточнив своє місцезнаходження.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: