Аваков про справу Шеремета: буде результат - буде інформація

Субота, 23 липня 2016, 22:20

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков щодня контролює хід розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета, однак не вважає за потрібне його коментувати публічно.

Так він відповів на запитання "Української правди" в Facebook про те, чому досі міністр не прокоментував гучне вбивство в центрі Києва.

"Щодня слухаю інформацію і обговорюємо - але це не для публічного дискурсу. Буде результат - буде інформація", - написав Аваков.

За його словами, розслідування компетентно ведуть слідчі Нацполіції разом з кращими фахівцями карного розшуку та експертами з ФБР США.

"А політикам, які не мають відношення до розслідування, варто було б помовчати, не розкриваючи факти, зачіпки або не тиражуючи домисли. Це важливе правило", - вважає Аваков.

На аналогічне питання щодо мовчання Авакова у справі Шеремета також відповів у суботу генпрокурор Юрій Луценко в ефірі "112 каналу".

"Система Арсена Авакова працює. Вона працює не в Facebook, а в експертизах, опитуванні свідків і багатьох інших напрямках. Міліція зараз потужно працює і робить все можливе", - сказав генпрокурор.

Як відомо, журналіст "Української правди" Павло Шеремет загинув вранці 20 липня в результаті вибуху авто, яке належить керівнику видання Олені Притулі.

Вибуховий пристрій, який підірвав автомобіль з журналістом, був закладений близько до місця водія.

ЗМІ виклали відео з моментом начебто закладення вибухівки під автомобіль, у якому загинув журналіст Шеремет.

Поліція кваліфікувала цей злочин за статтею "умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб".

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...