Через хресну ходу центр Києва в середу перекриють

Вівторок, 26 липня 2016, 11:02

Київська влада частково обмежить рух автотранспорту на Європейській площі і 5 центральних вулицях з ранку 27 липня через хресну ходу, яку організовує Українська православна церква Московського патріархату.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє у вівторок патрульна поліція

27 липня з 6:00 у зв'язку з проведенням у столиці масових заходів, обираючи маршрут руху, поліція просить взяти до уваги інформацію щодо обмежень та перекриття вулиць у місті.

 

Рух перекриють на таких вулицях та площах: вулиця Грушевського – від Шовковичної до Європейської площі, Європейська площа, Володомирський узвіз – від Поштової до Європейської площі.

Крім того – вулиця Трьохсвятительська, вулиця Хрещатик – від Майдану Незалежності до Європейської площі, вулиця Паркова дорога - від Європейської площі до алеї Героїв Крут.

 

У свою чергу КМДА повідомляє, що у разі необхідності також буде закрито на вихід станцію київського метрополітену "Арсенальна" 27 липня 2016 року з 13:00 до 20:00.

За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України російські спецслужби мають намір використовувати "хресний хід" Української православної церкви Московського патріархату для організації провокацій.

27 липня учасники двох колон мають намір зустрітися в Києві на Володимирській гірці і разом пройти до Києво-Печерської лаври, де заплановано урочисте богослужіння.

28 липня на площі перед Успенським собором Києво-Печерської Лаври буде здійснена урочиста Божественна Літургія.

Хресну ходу в Києві планують посилено охороняти правоохоронці.

Українська правда. Київ

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...