Під Києвом п'яний депутат райради влаштував ДТП

Субота, 30 липня 2016, 13:22

В ніч на 29 липня на Кільцевій дорозі у Києві сталася ДТП за участі депутата Макарівської райради (Київська обл.) Матвія Євсеєнка від ВО "Батьківщина". 

Як повідомила речниця прокуратури м.Києва Надія Максимець, за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки.

"Двоє людей, які постраждали внаслідок аварії, перебувають у лікарні у важкому стані. Органами національної поліції вживаються заходи до затримання винуватця ДТП", - зазначила вона. 

"Наразі прокуратура очікує надходження від органу досудового розслідування матеріалів кримінального провадження, після чого прокурором міста буде невідкладно вирішено питання про повідомлення йому про підозру.  У подальшому до суду буде внесено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу", - додала Максимець. 

Раніше у прокуратурі повідомили, що 27-річний депутат, перебуваючи у нетверезому стані за кермом автомобіля Toyota Land Cruiser,  намагався втекти від поліції, виїхав на зустрічну смугу та спричинив зіткнення з автомобілем "Волга", який рухався йому на зустріч.

Двоє людей, які перебували у "Волзі",  отримали важкі травми і наразі перебувають в реанімації однієї з столичних  лікарень.
 
Водій Toyota Land Cruiser був також доправлений до медичного закладу, однак від госпіталізації відмовився. Разом з тим експертиза підтвердила 1,85 проміле алкоголю у його крові. 

У свою чергу у прес-службі партії ВО "Батьківщина" повідомили, що Євсеєнка виключено з партії та з фракції ВО "Батьківщина" в районній раді. Рішення було ухвалено 29 липня на терміновому засіданні бюро Макарівської районної парторганізації.

"На засіданні партбюро Євсеєнка позбавили партійного квитка, виключили з фракції в райраді та засудили його ганебні дії. Також ухвалено рішення про надання посильної матеріальної допомоги людям, які постраждали внаслідок ДТП за участі Євсеєнка", - йдеться у повідомленні.

 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
12:40
ДП "Документ" повідомило, що тимчасово не видає готові документи за кордоном
12:39
"Укрнафта" збільшила запаси на 3 мільйони тонн нафти та 600 мільйонів кубометрів газу
12:36
Кулеба підтвердив припинення надання консульських послуг чоловікам мобілізаційного віку
12:34
Україна та Бразилія планують розширити торговельні відносини
12:32
Допомога від США: перша зброя може надійти вже в квітні − посол
12:22
Може бути небезпечно: департамент охорони культурної спадщини КМДА проти демонтажу Арки дружби народів
12:18
Харківську телевежу вдасться відновити лише після завершення бойових дій – ОВА
12:14
Сольський про підозру НАБУ: "Йдеться про події 2017-2018 років, коли я був адвокатом"
12:12
По дорозі в навчальний центр помер військовозобов’язаний: У ТЦК кажуть про напад епілепсії
12:10
США планують запровадити санкції проти китайських банків через допомогу Росії – WSJ
Усі новини...