Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат назвав нісенітницею пред'явлену Єфремову підозру

Неділя, 31 липня 2016, 05:27
Адвокат назвав нісенітницею пред'явлену Єфремову підозру

Захист колишнього депутата Верховної Ради Олександра Єфремова (фракція Партії регіонів) заявляє про повідомлення Генеральною прокуратурою їх підзахисному про підозру в створенні терористичного угруповання і посяганні на територіальну цілісність України.

Вручення підозри підтвердив адвокат Євген Солодко, повідомляють Українські Новини.

"Так, уже вручили", - сказав він. За словами Солодко, підозру оголошено за ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації), ст. 191 ч. 5 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу.

При цьому Солодко зазначив, що вважає пред'явлену підозру необгрунтованою.

"Це приголомшлива нісенітниця, тому що такої фантазії на вільну тему я не зустрічав", - сказав він.

За словами адвоката, в підозрі повністю відсутня конкретика.

Солодко підкреслив, що запобіжний захід буде обиратися найімовірніше в Печерському районному суді 31 липня або 1 серпня.

Як відомо, вранці 30 липня генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що екс-глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов затриманий за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Пізніше на брифінгу Луценко повідомив, що після затримання Єфремова доставили в слідчий ізолятор СБУ, де проходять слідчі дії.

При цьому Луценко заявив, що в ГПУ відкривається пряма телефонна лінія та електронна лінія для повідомлень від громадян України, які мають прямі дані про організацію сепаратистських референдумів і фінансування "ДНР" та "ЛНР" на території України.

Він нагадав, що планує запропонувати Єфремову піти на угоду зі слідством.

Статті, за якими затриманий екс-глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, не передбачають внесення застави, звільнення під особисте зобов'язання або домашній арешт.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування