Силовики кажуть, що Войцеховський співпрацює зі слідством

Понеділок, 15 серпня 2016, 11:59

Бізнесмен і забудовник Анатолій Войцеховський, якого підозрюють у несплаті податків не переховується від слідства, а співпрацює з ним.

Це, зокрема, підтвердила прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган.

"Після сплати застави у 14 млн гривень бізнесмен і забудовник Анатолій Войцеховський перебуває в межах України та співпрацює за слідством", – написала вона у понеділок у Twitter.

Директор департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко також підтвердив "Українським новинам", що наразі Войцеховський "виконує свої процесуальні обов'язки як підозрюваний під заставою".

Інших деталей, у тому числі, місце перебування підозрюваного, він не повідомив.

У понеділок вранці народний депутат, радник мера Києва Дмитро Білоцерковець заявив, що скандальний київський забудовник Анатолій Войцеховський утік у Росію наступного ж дня після того, як суд випустив його під заставу в 14 млн грн.

Захист бізнесмена й забудовника Анатолія Войцеховського заперечив його втечу в Росію.

За словами адвоката Войцеховського, той "перебуває біля Києва у своєї співмешканки й нікуди не тікав".

Бізнесмена підозрюють у несплаті 12,5 млн гривень податків, створенні організованої злочинної організації й привласненні 2,6 млн гривень під час будівництва ЖК "Перлина Троєщини" у Києві.

Мер Києва Віталій Кличко обіцяв звернутися до Генеральної прокуратури з приводу зміни запобіжного заходу скандальному забудовнику, побоюючись, що той втече.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News