Трамп понизив Манафорта, який засвітився у скандалі з ПР

Середа, 17 серпня 2016, 11:45
Трамп понизив Манафорта, який засвітився у скандалі з ПР

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп перетасував керівництво своєї передвиборчої кампанії, внаслідок чого керівник штабу Пол Манафорт частково втратить свій вплив.

Про це у середу пише The New York Times.

Згідно з повідомленням, Трамп найняв у свою команду керівника інтернет-видання Breitbart News Стівена Беннона, який стане виконавчим директором кампанії, а також перевів свого головного радника Келліенн Конвей на посаду менеджера кампанії.

Читайте також: ЧЕРНАЯ БУХГАЛТЕРИЯ ПАРТИИ РЕГИОНОВ

Американські технологи на службі у Януковича

Видання додає, що Манафорт збереже свою посаду, але на фоні вищезгаданих змін його функції будуть обмежені.

У свою чергу Конвей у короткому інтерв'ю запевнила, що мова йде лише про посилення кампанії і Манафорт свою роль збереже.

Видання нагадало, що зараз Манафорт перебуває у центрі уваги через дані "чорної бухгалтерії" Партії регіонів, згідно з якими, він отримав від неї 12,7 мільйона доларів необлікованих виплат за період з 2007 по 2012 роки.

Газета назвала ПР проросійською політичною партією. Також вона додала, що після недавнього звернення самого Трампа до російських хакерів з закликом зламати пошту свого суперника Хілларі Клінтон, він намагається повернутися до більш спокійної риторики.

Як відомо, НАБУ підтверджує перебування імені Манафорта серед списків "чорної бухгалтерії" ПР, згідно з якими він отримав 12,7 млн доларів. Наразі за цією справою ведеться розслідування.

"Українська правда" писала про співпрацю Манафорта з ПР ще у 2007 році.

Сам Манафорт заперечує отримання цих виплат.

Олег Шанковський, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News