Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Свобода" фігурує в "чорній касі" ПР – партія заперечує зв'язок

П'ятниця, 19 серпня 2016, 11:15

Партія ВО "Свобода" фігурує в списку реципієнтів у "чорній касі" Партії регіонів.

Це випливає з документів "амбарних книг ПР", які опинилися в розпорядженні УП.

У наявних у нашому розпорядженні файлах є платіж у розмірі 200 тисяч доларів від 4 листопада 2010 року за підписом регіонала Віталія Калюжного. Платіж супроводжується таким описом – "ВО" Свобода "(комісії)".

 

У той же час в партії "Свобода" заявили, що вважають необгрунтованими і непідтвердженими заяви народного депутата Сергія Лещенка про нібито виділення політичній силі грошей з тіньової каси "Партії регіонів".

"Те, про що він заявляє, нехай опублікує, потім будемо розмовляти. Але, думаю, йому це навряд чи вдасться. Слова пана Лещенка коментувати – себе не поважати", – заявив у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" глава секретаріату ВО "Свобода" Олександр Мирний.

При цьому він засумнівався в достовірності оприлюдненої Лещенко копії сторінки з "амбарної книги" Партії регіонів, де є інформація про нібито виділення грошей "Свободі".

"Якщо Ви хочете від мене підтвердження або спростування цієї інформації, я навряд чи зможу це зробити. По-перше, я не розумію, про що йде мова. Лещенко щось має на руках чи ні, у мене цього точно немає. Якби "Свободу" фінансувала будь-яка інша, владна структура чи хтось із бізнесменів, у "Свободи" було б набагато більше можливостей себе розрекламувати", - заявив Мирний.

Детальніше про нові факти в справі "чорної бухгалтерії ПР" читайте в матеріалі УП

"Рукописи не горять. Пол Манафорт у тіньовий бухгалтерії партії Януковича".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування