Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Геращенко: в заручниках у ОРДЛО знаходяться 107 осіб

Вівторок, 9 серпня 2016, 00:27
Геращенко: в заручниках у ОРДЛО знаходяться 107 осіб

В даний час в заручниках у донецьких і луганських бойовиків залишаються 107 осіб, з яких 64 - військові, решта - цивільні.

Про це представник України в гуманітарній підгрупі в тристоронній контактній групі, перший заступник голови ВР Ірина Геращенко повідомила на сторінці в Facebook.

"На останній мінській зустрічі вдалося підтвердити наявність вже 45 людей з цього списку, а не 20, як то стверджували бойовики раніше. Це велика і важка робота- знайти людину", - написала вона.

Геращенко також зазначила, що в тюрмах РФ залишається 10 політв'язнів.

"Я вважаю важливим і позитивним той факт, що до заручників минулого тижня вперше за два роки допустили місію ООН, ми в Мінську постійно наполягаємо на тому, аби міжнародні гуманітарні місії і МКЧХ були допущені до тюрем на окупованих територіях", - зазначила вона.

Нагадаємо, 8 серпня нардеп від "Батьківщини" Надія Савченко заявила, що буде ночувати під Адміністрацією президента України разом з родичами українських військових, які потрапили в полон до проросійських бойовиків. Ірина Геращенко негативно поставилася до цієї ідеї.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...