Хабарі в Київській ОДА: заступнику голови призначили заставу 1 млн

Понеділок, 12 вересня 2016, 16:02
Хабарі в Київській ОДА: заступнику голови призначили заставу 1 млн
Київська ОДА

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід для підозрюваного в отриманні 200 тисяч гривень хабара заступника голови Київської обласної державної адміністрації Ігоря Любко у вигляді застави в розмірі 1 млн гривень.

Про це повідомляють в понеділок "Українські новини", посилаючись на джерело в Генпрокуратурі.

Для другого підозрюваного – начальника управління обладміністрації суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту на 60 днів і призначив заставу в розмірі 1 мільйона гривень.

Повідомляється, що Генпрокуратура не згодна з таким рішенням і буде його оскаржувати.

Як повідомлялося, Любко провину заперечив і попросив голову обладміністрації відсторонити його від виконання обов'язків на час розслідування.

Він підозрюється в тому, що за участю начальника управління департаменту охорони здоров'я Київської обладміністрації Юрія Пуденка отримав хабар в розмірі 200 тисяч гривень від своєї підлеглої за підписання розпорядження про її звільнення з формулюванням, що не впливає на подальше працевлаштування.

Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що слідство вивчає роль в цьому злочині голови ОДА Мельничука, який кілька днів тому терміново подав у відставку.

У суботу на сайті президента України було опубліковано указ про звільнення Мельничука з посади голови КОДА.

Національна поліція у понеділок заявила про відсутність кримінального провадження проти колишнього голови Київської обласної державної адміністрації Мельничука.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування