Тука пояснив, чому Черниш не зустрічався з Жебрівським

Неділя, 15 січня 2017, 11:35

Міністр з питань тимчасово окупованих територія Вадим Черниш справді жодного разу не проводив зустрічі з головою Донецької ВЦА Павлом Жебрівським, це пояснюється відсутністю гострої необхідності таких зустрічей і результатом проведення політики децентралізації.

Про це заявив заступник міністра Георгій Тука в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Потрібно розуміти, що, по-перше, в цьому немає нічого особистого або аномального. Були збіги, коли міністр кілька разів приїжджав у Донецьку область, а в той самий час або Павла Івановича не було в Донецькій області, або, коли Вадим Черниш був у Маріуполі, то Черниш був у Мар'їнці. Відстані чималі, і долати кілометри заради візиту ввічливості, щоб потиснути один одному руки - це недоцільно", - вважає Тука.

"Крім того, якщо мені треба вирішити питання водопостачання Маріуполя, то для цього мені зовсім не обов'язково спілкуватися з ним, я спілкуюся з мером Маріуполя, в цьому і полягає децентралізація", - заявив він.

Тука додав, що особисто бачиться з Жебрівським досить часто, зокрема, під час його візитів до Києва.

Як повідомлялося, Жебрівський заявив, що за час існування міністерства з питань окупованих територій жодного разу не спілкувався з міністром Вадимом Чернишем.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування