Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пашинський думає, що сім’ї Хімікуса загрожуватиме небезпека через Портнова

Неділя, 15 січня 2017, 19:34
Пашинський думає, що сім’ї Хімікуса загрожуватиме небезпека через Портнова

Нардеп від "Народного фронту" Сергій Пашинський заявив, що сім’ї В'ячеслава Хімікуса, якому нардеп прострелив ногу під час інциденту 31 грудняможе загрожувати небезпека через причетність екс-глави адміністрації президента Андрія Портнова до фінансування захисту Хімікуса.

Про це Пашинський заявив 15 січня у своєму Facebook. 

"Лінія захисту та адвокати мого нападника (Хімікуса) зараз відкрито фінансуються та контролюються прибічниками злочинного режиму Януковича на чолі з Андрієм Портновим", - заявив Пашинський. 

"За результатами допитів у п’ятницю я переконався, що адвокати з команди Портнова не ставлять собі завдання захищати мого нападника. ... Можливо, сім’я нападника відгукнулася на пропозицію допомоги з боки Портнова, не розуміючи, що ця людина лише використовує людей у своїх планах. ... Я дуже переживаю, що коли вже стане зрозуміло, що всі деталі інциденту визначені та доведені, Портнов не зупиниться і перейде до відвертих провокацій. Вже зараз він починає готувати до них, розказуючи про якихось невідомих людей, які слідкують за помешканням мого нападника", - зазначив Пашинський. 

Він додав, що "з такими "захисниками" сім’ї мого нападника може загрожувати небезпека".

"У понеділок я звернуся до відповідних правоохоронних органів з проханням забезпечити сім’ї нападника реальну, а не "портновську" охорону", - заявив Пашинський. 

Як відомо, 31 грудня в лісі біля одного із сіл Васильківського району Київської області Пашинський вистрелив у ногу місцевому жителю В'ячеславу Хімікусу. Під час конфлікту депутат вистрілив йому в стегно з пістолета Glock 19 калібром 9мм, який отримав у подарунок від Авакова.

Сам Пашинський отримав удар пляшкою по голові. Депутат заявляє, що нападником був саме Хімікус, а той, у свою чергу, стверджує інше.

3 січня Андрій Портнов на своїй сторінці у Facebook повідомив, що його адвокати, зокрема Марина Паринова, будуть протистояти "цинічному і зухвалому господареві життя з Народного фронту, який стріляв у звичайного перехожого, і Національній поліції, яка взялася йому допомагати".

13 січня відбувся перехресний допит у справі щодо стрілянини, який тривав майже 8 годин.  У день перехресного допиту стало відомо, що Пашинський змінив свідчення.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...