Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зросла кількість жертв авіакатастрофи "Боїнга" під Бішкеком

Вівторок, 17 січня 2017, 09:21

За останніми даними, 38 людей загинули в результаті падіння вантажного "Боїнга" турецької авіакомпанії під Бішкеком.

Про це повідомляє 17 січня "Інтерфакс", посилаючись на прес-службу Міністерства охорони здоров'я Киргизстану.

Там уточнили, що у вівторок було знайдено тіло 38-го загиблого, імовірно члена екіпажу літака.

За словами співрозмовника агентства, до виявлення тіла четвертого члена екіпажу в списках загиблих, складених співробітниками Республіканського бюро судово-медичних експертиз, значилися 37 осіб, включаючи трьох членів екіпажу літака турецької авіакомпанії.

Серед загиблих 15 дітей у віці від 11 років до року, а також одна дівчинка, якій було 4 місяці.

Як зазначили в МОЗ Киргизстану, в списках постраждалих 16 осіб, 13 осіб госпіталізовано, троє отримують амбулаторне лікування.

"У постраждалих переважно діагностовано забої різного ступеня тяжкості, переломи, струс головного мозку", – пояснив співрозмовник агентства.

Зі свого боку в МНС Киргизстану журналістам повідомили, що виявлене під завалами вранці у вівторок імовірно тіло четвертого пілота "Боїнга" поки не доставили в морг.

"Тіло поки не транспортовано в Республіканське бюро судово-медичних експертиз, де буде проведена експертиза та ідентифікація особи загиблого, тіло було знайдено в кабіні літака, що розбився, тому, можливо, це тіло пілота", – сказав співрозмовник агентства.

Раніше в штабі з розслідування причин аварії "Боїнга 747-400" заявили, що тіла турецьких пілотів передадуть турецькій стороні після завершення "всіх спеціальних заходів".

Як відомо, "Боїнг 747-400" турецької авіакомпанії при заході на посадку впав на дачне селище, розташоване в безпосередній близькості від аеропорту "Манас".

Літак впав на житлові будинки, більшість жертв є жителями селища, які опинилися під уламками літака.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування