Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава АП Райнін: У нас з Ложкіним була "мирна передача влади"

Вівторок, 14 лютого 2017, 12:14

Глава Адміністрації президента Ігор Райнін заявляє, що тісно співпрацює із колишнім главою АП Борисом Ложкіним.

Про це він сказав в коментарі "УП", про що йдеться у статті "Чи є життя після Ложкіна, або Як виглядає АП часів Райніна".

На запитання про хід закулісної боротьби, в результаті якої він очолив адміністрацію, Райнін відповів, що це питання не до нього.

"Я інтриг не плету і не беру в них участі. Коли я прийшов на посаду, то однією з перших задач було не допустити провалу роботи. І ми з цим впорались. Як я жартую, у нас з Ложкіним відбулась мирна передача влади", – віджартувався глава АП.

За словами Райніна ця "передача влада" і досі триває.

"Борис Євгенович, без жартів, ефективний комунікатор, який виконував дуже багато роботи. Не секрет, що ми досі з ним у тісній співпраці, часто радимось. Він зараз займається важливою справою – залученням інвестицій. Ми йому допомагаємо, чим треба", – розповів Райнін.

Водночас один з найближчих колег Ложкіна в коментарі УП сказав, що Ложкін лобіював Райніна на противагу своєму першому заступнику Віталію Ковальчуку.

"З одного боку Ложкін трохи і боявся Ковальчука, а з іншого – не хотів втрачати вплив на АП і доступ до Порошенка. Тому на його місце прийшла людина, з якою він може легко спілкуватись і якій може "радити", – зізнається один з найближчих колег Ложкіна.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування