Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В "штабі блокади" заявляють про захоплення редуту в Кривому Торці

Понеділок, 13 березня 2017, 16:23

В "Штабі блокади" заявляють про захоплення їхнього редуту на станції Кривий Торець силами СБУ і спецпідрозділу поліції КОРД.

Про це повідомляє сторінка так званого "штабу" у Facebook.

"Інформація про силовий розгін підтвердилася. Зараз Редут на Кривому Торці захоплений силами т. зв. СБУ і т. зв. "спецпідрозділом поліції Корд". Штаб вживає заходів для оборони інших Редутів і визволення незаконно заарештованих", – йдеться в повідомленні.

Водночас раніше поліція Донецької області раніше заявляла, що в рамках контрдиверсійних заходів, введених штабом АТО, поліція здійснює посилену перевірку на блокпостах.

Також у поліції зазначали, що "наказ" про розгін блокади, який розповсюджується в мережі Інтернет у понеділок, є фейком.

Один із організаторів "блокади торгівлі з окупантами" народний депутат від "Самопомочі" Семен Семенченко виклав у Facebook свою версію подій:

"Приїхали на БТР, озброєні автоматичною зброєю і почали розповідати що шукають ДРГ і проводять спецоперацію по боротьбі з терористами. Перевірили у всіх документи. Потім спробували вилучити офіційно зареєстровану зброю. Хлопці не дали", – повідомив нардеп.

За його даними, потім з редутом зник зв'язок.

Через годину один з учасників блокади додзвонився до штабу блокади у Білій Церкві. За його словами було силове затримання, хлопці сильно побили... Зараз, за його словами, всі заарештовані і знаходяться у відділенні поліції Торецька. Хлопці на інших редутах приготувалися до бою. Резерви штабу пішли у "сіру зону", – пише Семенченко.

Нардеп зазначив, що поїхав перевіряти отриману інформацію.

"Українська правда" звернулася по коментар до Служби безпеки.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...