Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В "Самопомочі" заявляють про повторне затримання "блокадників"

Вівторок, 14 березня 2017, 12:21

Народний депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв заявляє, що учасникам блокади торгівлі з окупованими територіями, яких напередодні відпустила поліція, створюють перешкоди на блокпостах Донеччини.

Про це він заявив з місця на засіданні Верховної Ради у вівторок.

"Хлопці, яких поліція вчора відпустила після затримання в Кривому Торці, вони наново затримуються поліцією на блокпостах Донецької області", – заявив нардеп.

"Оскільки в них немає мобільних телефонів, грошей, інших особистих речей, величезне прохання зробити звернення до міністра внутрішніх справ з вимогою припинити тактику скотського поводження з людьми, які захищали цю державу. Людей треба доправити до адвокатів та лікарень, бо частина з них побиті, а не тримати на блокпостах", – зазначив Соболєв.

Водночас наразі в парламенті триває розгляд законопроекту №5592, що стосується фондового ринку.

Про повторні затримання також повідомляє в Facebook інший нардеп від "Самопомочі" Семен Семенченко.

Раніше у поліції Донецької області заявляли, що всіх затриманих "блокадників" відпустили, жоден з них не мав тілесних ушкоджень.

13 березня ввечері співробітники Служби безпеки України затримали в зоні проведення антитерористичної операції 43 людини зі зброєю.

Підставою для затримання стала відмова здати зброю.

Водночас у повідомленні, опублікованому на сторінці "Штабу блокади торгівлі з окупантами" в понеділок у Facebook, було зазначено, що редут на залізничній станції "Кривий Торець" в смт Щербинівка Торецької міськради Донецької області захоплений співробітниками Служби безпеки України та Корпусу оперативної раптової дії (КОРД) Національної поліції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування